19:00

KSF Makedonija

Referat: AIF Barrikaden - KSF Makedonija

Startelvan: Strandell - Majed, Senat, Gustav - Fredrik, Alex, Johan A, Kwame - Mario, Anders, Leo

Avbytare var Jamal som spelade hela andra halvlek som vänster yttermittfältare, Kristoffer (trevlig come-back) som spelade hela andra halvlek som central anfallare, Junior som spelade sista halvtimmen som innermittfältare och David som spelade sista 25 min:a som högerback.

Makedonija började bäst första 7-8 min:a vilket antagligen var en av anledningarna till att de i övermod flyttade upp backlinjen så högt att vi med våra snabba anfallare gång efter gång sprang ifrån dem och fick massor med lägen gratis av dem och man tyckte synd om målvakten som ständigt ställdes ensam mot våra fria spelare.

Vi missade en straff grovt i 12:e min. De hade ett skott i ribbans överkant i 14:e.
I den 21:a min smekte Anders in en frispark i krysset, vilket blev inledningen till vår målkavalkad. I den 33:e min ökade Leo efter pass från Fredrik på till 2-0 när deras målvakt var ute på en liten utflykt. Bara 2 min senare gjorde Anders 3-0 sen han först snappat upp en misslyckad bakåtpassning och sen rundat den utrusande målvakten.

4-0 kom bara 4 min in på 2:a halvlek när Anders fullbordade sitt hat-tric (inte ett äkta sådant, jag vet) genom att nicka in ett frisparksinlägg av Jamal. Efter ett par hyfsade men missade målchanser från båda lagen ökade vi i den 68:e min till
5-0. Alex slog en boll på ytan bakom deras backlinje som försökte ställa oss offside. Detta innebar att såväl Johan A som Anders F befann sig helt fria framför mål. Nu blev det Johan som tog hand om bollen och enkelt slog in den nere vid ena stolpen. 6-0 kom i den 74:e min och det var Kristoffer som efter passning snett inåt bakåt från Mario drog 2-3 man på en liten yta innan han ur ganska dålig vinkel fick den runt målvakten och in vid bortre stolpen - snyggt!. Slutresultatet
7-0 fastställdes sedan av Johan A som på en hörna av Mario vräkte sig fram i hård kamp med en försvarare och nickade in bollen.

Statistik: Hörnor: 6-2 Skott på mål: 7-4 Skott utanför: 3-4 (Hyfsad effektivitet!)